ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ (ΓΕΝΙΚΕΣ) ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΗ

Image
Με την ασφάλιση της μόνιμης κατοικίας σας, προστατεύετε με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ένα περιουσιακό στοιχείο που με τόσο μόχθο και θυσίες αποκτήσατε. Εξασφαλίστε την οικογενειακή σας γαλήνη και θαλπωρή που σας προσφέρει η ασφάλιση από κάθε πιθανό κίνδυνο. Ενδεικτικά αναφέρονται καλυπτόμενες περιπτώσεις από φωτιά, έκρηξη, πλημμύρα, σεισμό, ζημιές από σωληνώσεις ύδρευσης ή αποχέτευσης, κλοπής και ζημιές στην οικοδομή λόγω διάρρηξης και άλλες πολλές. Ρωτήστε μας για το κόστος και την πλήρη γκάμα ασφαλιστικών παροχών.
Image
Όπως και στην ασφάλιση της μόνιμης κατοικίας, για τους ίδιους λόγους έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε την εξοχική σας κατοικία από κάθε πιθανό κίνδυνο που διατρέχει. Κίνδυνοι όπως αυτός της φωτιάς από δάσος είναι πολύ συχνός στην Ελληνική επικράτεια, αλλά και της πλημμύρας και φυσικά της κλοπής. Τα πακέτα ασφάλισης εξοχικής κατοικίας εμπλουτίζονται και με πολλές ακόμη ασφαλιστικές καλύψεις. Ρωτήστε μας για το κόστος και την πλήρη γκάμα ασφαλιστικών παροχών.
Image
Η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων από την κυκλοφορία αυτοκινήτου είναι βέβαια υποχρεωτική και μάλιστα τα τελευταία χρόνια επισύρει μεγάλα πρόστιμα σε περίπτωση ανασφάλιστου. Με την προσθήκη ασφαλιστικών καλύψεων όπως αυτές της κλοπής, ολικής και μερικής, θραύσης κρυστάλλων, φωτιάς, φυσικών φαινομένων, ζημιών ιδίου (μικτής), οδικής βοήθειας και πολλών άλλων, μπορείτε να νοιώθετε ασφαλείς και σίγουροι πως τίποτε δεν θα διαταράξει την ησυχία σας. Ρωτήστε μας για το κόστος και την πλήρη γκάμα ασφαλιστικών παροχών.
Image
Κάθε μοτοσυκλέτα, μικρού ή μεγάλου κυβισμού πέραν της υποχρεωτικής ασφάλισης αστικής ευθύνης, μπορεί να ασφαλιστεί και για επιπλέον ασφαλιστικούς κινδύνους φωτιάς, κλοπής (υπό προυποθέσεις), καθώς και οδικής βοήθειας. Ρωτήστε μας για το κόστος και την πλήρη γκάμα ασφαλιστικών παροχών.
Image
Μηχανοκίνητο ή μη, κάθε σκάφος έχει υποχρέωση να ασφαλίζεται για αστική ευθύνη. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλιστείτε έναντι των κινδύνων κατά της φωτιάς, της κλοπής, καθώς και για κάλυψη ζημιών ιδίου (μικτής). Ρωτήστε μας για το κόστος και την πλήρη γκάμα ασφαλιστικών παροχών.
Image
Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να λύσουμε κάθε ασφαλιστική σας απορία και να προβούμε σε υποβολή προσφοράς για την ασφάλιση που σας ενδιαφέρει
Image
© 2021 safeoption.gr, All Right Reserved