Σχετικά με εμάς

About

Πολυετής εμπειρία ασφαλιστικού κλάδου

Πολυετής εμπειρία ασφαλιστικού κλάδου

Από το 1994 είμαστε κοντά στον άνθρωπο, πιστοί στις αρχές που οφείλουν να διέπουν το ασφαλιστικό λειτούργημα. Η εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων μας όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνει δύναμη και θέληση να προχωρούμε και να αναπτυσσόμαστε έχοντας πρωταρχικό στόχο ευχαριστημένους πελάτες, αλλά και να συμβάλλουμε για την αύξηση του βαθμού ασφαλιστικής συνείδησης των πολιτών.
Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Έχοντας μελετηθεί οι ασφαλιστικές σας ανάγκες, σχεδιάζονται οι ενδεδειγμένες για την περίπτωσή σας προτάσεις και αφού συζητηθούν διεξοδικά μαζί σας, προχωρούμε στην έναρξη συνεργασίας.
Μελέτη

Μελέτη

Καταγράφουμε τις ασφαλιστικές ανάγκες και μελετούμε κάθε πιθανό σενάριο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.
After Sales

After Sales

Η ασφάλιση δεν σταματά με την υπογραφή συμβολαίων. Η σχέση είναι δυναμική και διαρκής. Η υποστήριξη και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια ισχύος των συμβολαίων σας, δημιουργεί κλίμα ασφάλειας και ηρεμίας.
profil.png
Image

Ποιοί είμαστε

Το Ασφαλιστικό γραφείο ιδρύθηκε από τον Χρονόπουλο Κωνσταντίνο το 2016 έχοντας ήδη εμπειρία 23 χρόνων, ξεκινώντας ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος το 1994 στην Εθνική Ασφαλιστική και μετέπειτα ως Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και Unit Manager έως τα τέλη του 2015. Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Πράκτορας εγγεγραμμένος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με Α.Μ. 147174 και ΓΕΜΗ 060437303000. Κατέχει άδεια Ασφαλιστικού Πράκτορα & Συντονιστή Ασφαλιστικών Πρακτόρων με πιστοποίηση για διαμεσολάβηση ασφαλιστικών προϊόντων σχετιζόμενα με ασφαλίσεις στους Γενικούς κλάδους, κλάδους ζωής και υγείας, καθώς και Unit Linked.
0
Ενεργά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια
0
Αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν σε ασφαλισμένους του Γραφείου μας, από όλους τους Κλάδους Ασφάλισης την 10ετία 2013-2022
0
Αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν σε ασφαλισμένους του Γραφείου μας, από τον Κλάδο Ζωής & Υγείας την 10ετία 2013-2022

Οι βασικές μας Αρχές

1.Πρώτα οι Ασφαλισμένοι μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξεύρεση της καταλληλότερης λύσης στις ανησυχίες και πιθανούς ασφαλιστικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει ο συνάνθρωπός μας ιδιώτης ή επιχειρηματίας. Η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση των πελατών μας εξασφαλίζει μια αρμονική επαγγελματική σχέση με διάρκεια, προσφέροντας εμπιστοσύνη και σιγουριά.

2.Εργαζόμαστε με πάθος

Η αγάπη μας για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, την προσφορά στον άνθρωπο, την οικογένεια και τον επιχειρηματία μικρό ή μεγάλο, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τους ασφαλισμένους μας ότι θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες τους.s.

3.Εστιάζουμε στις πραγματικές ασφαλιστικές σας ανάγκες

Κάθε υποψήφιος ασφαλισμένος έχει εξατομικευμένες ασφαλιστικές ανάγκες. Εντοπίζουμε και καταγράφουμε τις ανάγκες αυτές, μελετάμε τις πιθανές λύσεις και προτείνουμε το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσουν τα μελλοντικά του σχέδια και θα τον απαλλάξουν από την ανησυχία που προκαλεί κάθε αβέβαιο γεγονός στην καθημερινότητά του.

4.Εργαζόμαστε εξυπνότερα

Εφαρμόζουμε και εκμεταλλευόμαστε κάθε νέα δυνατότητα που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και δικτύωση, προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από την ταχύτατη ενημέρωση, πληροφόρηση και εξυπηρέτησή σας.
Image
Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να λύσουμε κάθε ασφαλιστική σας απορία και να προβούμε σε υποβολή προσφοράς για την ασφάλιση που σας ενδιαφέρει
Image
© 2021 safeoption.gr, All Right Reserved