ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΙΔΙΩΤΗ

Image
Όλοι έχουμε συνηθίσει να λέμε "Η υγεία πάνω απ' όλα". Και δεν έχουμε άδικο. Το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή μας οφείλουμε να το εξασφαλίζουμε στον εαυτό και τους αγαπημένους μας. Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι για να αποκτήσεις ένα πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης, πρέπει να δαπανήσεις ένα πολύ σημαντικό ποσό από τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό. Τα σύγχρονα νοσοκομειακά προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ουσιαστικές και σημαντικότατες καλύψεις εντός των ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος ακόμη και για όλη την οικογένεια, χάρη στις μεγάλες εκπτώσεις ενός οικογενειακού συμβολαίου. Απαλλαγείτε από το άγχος και την αβεβαιότητα, κάντε δώρο στον εαυτό σας και την οικογένειά σας, τη διατήρηση του πολυτιμότερου αγαθού στη ζωή. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Ρωτήστε μας για το κόστος και την πλήρη γκάμα ασφαλιστικών παροχών.
Image
Με ένα πρόγραμμα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων, διενεργείτε κάθε ιατρική εξέταση, από μια γενική αίματος μέχρι την πιο απαιτητική στα πλέον σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα και με τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας μηχανήματα και εξιδεικευμένο ιατρικό προσωπικό. Ταυτόχρονα, επωφεληθείτε από το δωρεάν πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου (checkup), το οποίο πραγματοποιείτε μια φορά το χρόνο όποτε εσείς θελήσετε. Ρωτήστε μας για το κόστος και τις επιλογές που υπάρχουν.
Image
Κάθε ατύχημα, μικρό ή μεγάλο είναι δυνατό να δυσκολέψει την καθημερινότητά μας πρόσκαιρα ή μόνιμα, ανάλογα με τη σοβαρότητά του. Αποζημιώσεις για μία πατερίτσα έως πολυήμερες φυσικοθεραπείες, καθώς και εφάπαξ καταβολής του συμφωνημένου ποσού ασφάλισης για μόνιμη ή ολική ανικανότητα, θα διατηρήσουν το προ του ατυχήματος βιωτικό σας επίπεδο και θα διασφαλίσει την ομαλή οικονομική πορεία της ζωής και οικογενείας σας. Ρωτήστε μας για το κόστος και τις επιλογές που υπάρχουν.
Image
Σε ασθένεια ή ατύχημα έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε μέρος ή το σύνολο του απωλεσθέντος εισοδήματός σας, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα έχετε αρχικώς ορίσει και με βάση τις αναρρωτικές άδειες που δικαιούστε. Ρωτήστε μας για το κόστος και τις επιλογές που υπάρχουν.
Image
Η απώλεια ζωής επιφέρει τεράστια διαταραχή της οικογενειακής γαλήνης. Σίγουρα η απουσία του αγαπημένου προσώπου δεν αντικαθίσταται. Τα μέλη της οικογενείας θα έχουν να αντιμετωπίσουν πέραν του ψυχικού βάρους αυτής της απωλείας, και το οικονομικό βάρος από την απώλεια του εισοδήματος. Εδώ αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρία. Με ένα σωστά υπολογισμένο ασφαλιστικό ποσό για τέτοιες περιπτώσεις, η οικογένεια θα σταθεί στα πόδια της και θα εξακολουθήσει να καλύπτει όλες τις δαπάνες και τις υποχρεώσεις της, προσφέροντας έτσι το καλύτερο δυνατό μέλλον που σίγουρα σχεδίαζε για αυτήν ο ασφαλισμένος. Ρωτήστε μας για το κόστος και τις επιλογές που υπάρχουν.
Image
Ένα ατύχημα ή μια σοβαρή ασθένεια μπορεί να επιφέρει μια μόνιμη αναπηρία. Με την ασφάλιση αυτή καλύπτονται με εφάπαξ αποζημίωση του προσυμφωνηθέντος ασφαλιστικού ποσού, περιπτώσεις που θα καταστήσουν τον ασφαλισμένο σε ολική αναπηρία. Σοβαρά περιστατικά ασθενειών από αυτά που ταλαιπωρούν τους συνανθρώπους μας στη σύγχρονη εποχή επίσης αποζημιώνονται και εξασφαλίζουν τουλάχιστον τη συνέχεια της ζωής τους με οικονομική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Ρωτήστε μας για το κόστος και την πλήρη γκάμα ασφαλιστικών παροχών.
Image
Ποιος δεν θα ήθελε μαζί με την σύνταξη που θα λάβει από τον Κύριο ασφαλιστικό του φορέα, να λάβει ένα επιπλέον μηνιαίο ακόμη και ισόβιο ποσόν σύνταξης, που θα του εξασφαλίσει μια όμορφη και ανεξάρτητη περίοδο συνταξιοδότησης; Ρωτήστε μας για το κόστος και τις επιλογές που υπάρχουν.
Image
Για εσάς ή το παιδί σας που επιθυμείτε να το στηρίξετε στα πρώτα του φοιτητικά και επαγγελματικά ή οικογενειακά του βήματα, χτίστε από σήμερα ένα εγγυημένο προκαθορισμένο κεφάλαιο, που θα εισπραχθεί στην ηλικία που εσείς θα έχετε επιλέξει. Πολύ όμορφο δώρο και από θείο/α, παππού ή γιαγιά και νονό/ά. Ρωτήστε μας για το κόστος και τις επιλογές που υπάρχουν.
Image
Δημιουργήστε για το μέλλον σας ή και του παιδιού σας ένα κεφάλαιο προς αξιοποίηση μελλοντικών αναγκών και στόχων. Εκμεταλλευτείτε τις πιθανές υψηλές αποδόσεις από την επένδυση του κεφαλαίου σας το οποίο καταβάλλεται σε δόσεις και για χρονική διάρκεια που εσείς ορίζετε. Σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία σε συνεργασία με διεθνή χρηματοοικονομικό οίκο με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε ασφαλίσεις συνδεδεμένες με επενδύσεις. Ρωτήστε μας για το κόστος και τις επιλογές που υπάρχουν.
Image
Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να λύσουμε κάθε ασφαλιστική σας απορία και να προβούμε σε υποβολή προσφοράς για την ασφάλιση που σας ενδιαφέρει
Image
© 2021 safeoption.gr, All Right Reserved